Перегляд за Автор "Yanenko, Larisa"
Зараз показуємо 1 - 20 з 31
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Biotechnology is Enriching Our Life(2018) Podolyanchuck, Valentine; Yanenko, LarisaДокумент Challenges and their solutions in the hotel and catering industry(2020) Tkachuk, Iryna; Yanenko, LarisaДокумент Creative performance approach to communicative language teaching(2024) Yurchuk, Lyudmila; Yanenko, LarisaДокумент Exotic tourism(2017) Koveshnikova, Diana; Yanenko, LarisaДокумент Gas-liquid chromatographic assay of the components of electrochemically reduced glucose solutions(2017) Mironova, Maria; Yanenko, LarisaДокумент How fluctuating currency rates affect travel industry(2015) Korneychuk, Alexander; Yanenko, LarisaДокумент Influence of heating on stability of γ-oryzanol in gluten-free ready meals(2016) Kalmazan, Viktoria; Yanenko, LarisaRice is a rich source of γ-oryzanol, which is a mixture of lipophilic phytosterols composed of triterpene alcohols or sterols with ferulic acid ester. In recent years the usefulness of γ-oryzanol has been especially studied and highlighted for the treatment of diseases.Документ Innovations and technologies in hotel industry(2012) Krilina, A.; Yanenko, LarisaThe publication emphasizes thatservice innovation has been constantly studied to serve customers better.Документ Innovations in hotel and catering industry(2012) Krilina, A.; Yanenko, LarisaThe article emphasizes that service organizations are constantly attempting to find innovative ways to serve customers more efficiently.Документ Innovative approaches to foreign language communicative competence formation(2022) Yurchuk, Lyudmila; Yanenko, LarisaThe article deals with the innovative technologies in speech training of students of higher non-language educational institutions, analyzes the experience of their use for the formation of foreign language communicative competence of future professionals. У статті розглянуто інноваційні технології мовленнєвого навчання студентів вищих немовних навчальних закладів, проаналізовано досвід їх використання для формування іншомовної комунікативної компетентності майбутніх фахівців.Документ Innovative restaurant technologies(2024) Kovtun, Maria; Yanenko, LarisaThe research used a descriptive method. To understand the current landscape of restaurant technologies, a comprehensive review of industry reports, articles, and market analyses was conducted.Документ Marketing in the Hotel and Tourism Business(2018) Lahuta, S.; Yanenko, LarisaДокумент Peculiarities of communicative language teaching(2017) Yurchuk, Lyudmila; Yanenko, LarisaThe article deals with some peculiarities of communicative language teaching. У статті розглядаються деякі питання, які стосуються особливостей комунікативного підходу до викладання іноземної мови.Документ Problems and Perspectives of Development of Green(Rural) Tourism in Ukraine(2018) Khotieva, Olexandra; Yanenko, LarisaДокумент Professional English for Communication(2013) Smirnova, Elizabeth; Mykhailova, Nelia; Chala, Kateryna; Yurchuk, Lyudmila; Kokhan, Olena M.; Yanenko, Larisa; Lukianets, Halyna; Rusakova, Anna; Boyko, Anna; Tkachenko, NataliyaThis course book is directed to the development of foreign language professional competence with the students. It consists of two parts. It contains texts on professional and tourist regional geography, a number of lexical and grammar exercises. Основна мета посібника – допомогти студентам в опануванні лексико-тематичним матеріалом на основі сучасних оригінальних текстів та мовних імовленнєвих вправ, спрямованих на формування і розвиток у студентів іншомовної комунікативної компетенції, з метою активізації навичок комунікації в професійній діяльності майбутніх фахівців. Посібник складається з двох частин: перша містить 10 розділів, в яких подано основні тематичні тексти побутової та країнознавчої тематики, тексти для самостійного читання, а також вправи, друга –13 розділів з текстами про майбутню спеціальність різних напрямів підготовки студентів, а також додатковим матеріалом за професійним спрямуванням з відповідними вправами. Призначений для самостійної роботи студентів І–ІІ курсів усіх напрямів підготовки бакалаврів денної та заочної форм навчання.Документ Pros and cons of fast food(2016) Atanova, Yulia; Yanenko, LarisaFast food is one of those subjects, which people will always discuss– those who eat it and those who advise us against eating it. But the industry is booming, and there doesn’t seem to be any shortage of new fast food outlets opening...so it can’t be all bad, can it? Швидке харчування є одним з тих предметів, які люди завжди будуть обговорюються тих, хто їсть його, і ті, хто радять нам вживати в їжу його. Але індустрія знаходиться на підйомі, і не здається, що буде нестачі в нових торгових точках швидкого харчування відкриття ... тому він не може бути все погано, чи не так?Документ Recreation and tourist potential of volyn region(2020) Riabko, Alina; Yanenko, LarisaДокумент Relationship between politics and tourism(2015) Korneychuk, Alexander L.; Yanenko, LarisaДокумент Risks and benefits of food additives(2015) Melnyk, Maria; Yanenko, LarisaДокумент Role of food additives in manufacturing of food products(2015) Shpylivska, Julia; Popov, Olexandr; Yanenko, Larisa