05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого змішування тіста(2013) Стадник, Ігор ЯрославовичДисертація присвячена розв'язанню проблем енерго- та ресурсозбереження в хлібопекарській та переробній промисловості за рахунок упровадження вдосконаленого безлопатевого методу замішування з урахуванням стадійності процесу утворення в'язко-пружно-пластичного тіста і створення науково обґрунтованих засад технології отримання якісного хліба із застосуванням дискретно-імпульсної деформації на ДБМТ нового покоління. The thesis is dedicated to solving problem of energysaving as well as resource- saving in the baking and processing industry by introducing advanced shovellessblending method subjected to vicissitude of the process of viscous-elastic- plastic dough formation and also to the origination of science-based principles of high- quality bread production technology using discrete-pulse deformation on DBMT of a new generation.