05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Науково технічні основи м’ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
    (2015) Сухенко, Владислав Юрійович
    Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню процесів і обладнання, що забезпечують ефективність м’ясоподрібнювальних процесів, якість продукції і підвищують рівень надійності м’ясорізальних машин та інструментів, що експлуатуються на харчових підприємствах АПК. The dissertation is devoted to scientific substantiation processes and equipment to ensure the effectiveness of meat grinding processes, product quality and enhance reliability meat grinding machines and tools, which are operated at the food enterprises of AIC.