05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією(1999) Олійник, Наталія ВікторівнаДисертацію присвячено питанням розроблення нового способу виробництва сухарних шпал з використанням метода екструзії при формуванні та розпушенні тістових заготовок, та вивчення кінетики теплових процесів, що відбуваються під час випікання сухарної шпали і сушіння сухарів у конвективних установках. The thesis is devoted to issues of developing a new method for rusk bars manufacturing by using extrusion in formation and dough half-finished products and studying of heat processes kinetics which occur at the time of rusk bar baking and rusk drying in convection plants.Документ Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання(2011) Теличкун, Юлія СтаніславівнаДисертаційна робота присвячена дослідженню процесу екструдування газонаповненого дріжджового тіста, вивченню реологічних характеристик газонаповненого тіста, процесів формування об′єму тістової заготовки під час вистоювання та випікання, створенню високоефективних екструзійних агрегатів для здійснення процесу оброблення тістових заготовок із дріжджового тіста. Dissertation work is devoted research of process of extrusion of yeast dough filled with gas, study of rheological descriptions of dough filled with gas, processes of forming of volume dough purveyances at standing and baking, to creation of high efficiency extrusion aggregates for realization of process of treatment of dough purveyances from yeast dough.Документ Дослідження та математичне моделювання процесу формування екструзією вибродженого тіста(2003) Сандул, Олена ОлександрівнаДисертаційна робота присвячена вивченню процесу ізотермічного формування дріжджового пшеничного тіста методом екструзії. Тісто розглянуто як середовище, що складається з твердо-рідкої і газової фаз. Досліджено вплив підвищеного тиску на накопичення титрованої кислотності при бродінні тіста та поведінку його газової фази. Встановлено, що застосування надлишкового тиску призводить до інтенсифікації процесу бродіння.