05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки(2016) Деренівська, Анастасія ВасилівнаУ дисертації виконано аналіз технологічних схем та конструкцій обладнання для пакування сипкої харчової продукції у картонну пачку й існуючих наукових досліджень операцій та його робочих органів із врахуванням функціонально-модульної побудови машини. Встановлено, що із-за складності технологічної топології процесу, відсутнє комплексне наукове обґрунтування вибору раціональних параметрів робочих органів таких пакувальних машин. In the thesis the analysis of technological and structural schemes for bulk packaging for food products in carton pack and existing research parameters of its work on the basis of functional and modular construction. It was established that, due to the complexity of the technological process topology, there is no scientific justification for the choice of rational parameters functional module packaging machines.Документ Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів(2011) Халайджі, Вероніка ВалеріївнаДисертацію присвячено створенню наукової бази проектування і вдосконалення обладнання для групового пакування харчових продуктів. Thesis is devoted to the creation and design of scientific bases improvement of equipment for food packing group products.