05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Науково технічні основи м’ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК(2015) Сухенко, Владислав ЮрійовичДисертацію присвячено науковому обґрунтуванню процесів і обладнання, що забезпечують ефективність м’ясоподрібнювальних процесів, якість продукції і підвищують рівень надійності м’ясорізальних машин та інструментів, що експлуатуються на харчових підприємствах АПК. The dissertation is devoted to scientific substantiation processes and equipment to ensure the effectiveness of meat grinding processes, product quality and enhance reliability meat grinding machines and tools, which are operated at the food enterprises of AIC.Документ Науково технічні основи м’ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК(2015) Сухенко, Юрій ГригоровичДисертацію присвячено науковому обґрунтуванню процесів і обладнання, що забезпечують ефективність м’ясоподрібнювальних процесів, якість продукції і підвищують рівень надійності м’ясорізальних машин та інструментів, що екс-плуатуються на харчових підприємствах АПК. The dissertation is devoted to scientific substantiation processes and equipment to ensure the effectiveness of meat grinding processes, product quality and enhance reliability meat grinding machines and tools, which are operated at the food enterprises of AIC.Документ Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією(1999) Олійник, Наталія ВікторівнаДисертацію присвячено питанням розроблення нового способу виробництва сухарних шпал з використанням метода екструзії при формуванні та розпушенні тістових заготовок, та вивчення кінетики теплових процесів, що відбуваються під час випікання сухарної шпали і сушіння сухарів у конвективних установках. The thesis is devoted to issues of developing a new method for rusk bars manufacturing by using extrusion in formation and dough half-finished products and studying of heat processes kinetics which occur at the time of rusk bar baking and rusk drying in convection plants.