Тези доповідей ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади(1997) Скорик, Костянтин ДмитровичРозглянуто схему відділень, способи фільтрування сиропу, конструкцію та роботу вакуум-апаратів кристалізаційних відділень цукрових заводів Канади. Звертається увага на пробілювання цукру, роботу центрифуг і особливості техно-хімічного і мікробіологічного контролю виробництва. Sugar houses scheme, thick juice filtration methods, design and operation of vacuum pans are discussed in crystallization stations of sugar factories in Canada. Attention was paid to sugar curing, centrifugals operation and peculiarities of techno-chemical and microbiological control of sugar production.Документ Експериментальна малогабаритна установка для приготування заварки(1996) Оладько, А. М.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Ковальов, Олександр ВолодимировичНаведено опис та принцип роботи експериментальної малогабаритної установки для приготування заварки в умовах малої пекарні.Документ Апаратурно-технологічна схема виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних сортів хліба в умовах малої пекарні(1996) Оладько, А. М.; Ковальов, Олександр Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Дудко, Сергій ДмитровичНаведено опис розробленої апаратурно-технологічної схеми виробництва заварних житніх та житньо-пшеничних хлібних виробів в умовах малих виробництв. A description of the developed hardware-production scheme scalded rye and rye-wheat bread products in small production.Документ Нормативный метод оценки эффективности использования производственных фондов(1990) Бутник-Сиверский, Александр Борисович; Шаповал, Елена ФедоровнаВ тезисах доклада обоснована концепция применения нормативного метода для оценки уровня использования производственных фондов предприятия. In thesis the conception of normal method application for estimation of enterprise production funds using level is considered.