Тези доповідей ІПДО

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8449

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 19
  • Ескіз
    Документ
    Совершенствование проектирования и управления выпарными установками сахарного производства
    (2007) Штангеев, Константин Остапович; Стадник, Руслан Петрович; Тягун, Григорий Васильевич
    Выполнен анализ энергосберегающих методов и принципов расчета тепловых схем сахарных заводов. Сопоставлены варианты включения нескольких выпарных аппаратов в одной ступени испарения. The analysis of energy-saving methods and principles of calculation of thermal schemes of sugar factories is carried out. The options for switching on several evaporators in one evaporation stage are compared.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру
    (2001) Скорик, Костянтин Дмитрович
    Розглянуто заходи щодо оптимізації роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів. Приділена увага контролю роботи центрифуг, визначенню коефіцієнту нерівномірності кристалів, новим способам заведення кристалічних центрів при уварюванні утфелів. Показано, що ефективні форсунки для пробілювання цукру і автоматизовані системи оброблення утфелів в центрифугах суттєво підвищують вихід кристалічного цукру.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення
    (2002) Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведено дані щодо результатів використання бактеріальних препаратів прямого внесення у виробництві твердих сичужних сирів. Using of bacterial preparations of the direct bringing given about results is resulted for the production of hard runnet cheeses.
  • Ескіз
    Документ
    Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування
    (2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
    В результаті дослідження кефірних грибків встановлено їх домінуючі види в кефірі та вплив на якість готового продукту. As a result of research of kefir fungi their dominant kinds in kefir and influence on quality of the prepared product are set.
  • Ескіз
    Документ
    Утилізація вуглеводів під час виробництва сиру з використанням бакконцентрату «Темп»
    (2005) Боднарчук, Оксана Василівна; Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведено результати дослідження нарощування мікроорганізмів закваски при виробництві твердих сичужних сирів та утилізації лактози. The results of research of increase of microorganisms of ferment at the production of hard runnet cheeses and utilization of lactose are resulted.
  • Ескіз
    Документ
    Біостабілізація кефіру дріжджами, які не зброджують лактозу
    (2009) Шульга, Наталія Михайлівна; Боднарчук, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведено результати дослідження розвитку в кефірі дріжджів, які н зброджують лактозу. Results are resulted research of development in kefir of yeasts which not sbrazhivayut a lactose.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення
    (2003) Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведена характеристика нового бактеріального препарату прямого внесення для сирів голландської групи та готового продукту з його використанням. Description of new bacterial preparation of the direct bringing is resulted for cheeses of the Dutch group and prepared product with his use.
  • Ескіз
    Документ
    Трансформація вимог до фінансової системи в умовах становлення та розвитку національної моделі корпоративного управління
    (2008) Березянко, Тамара Володимирівна
    Фінансова система ринкового суспільства традиційно розглядається як засіб перетворення заощаджень в інвестиції шляхом перерозподілу серед користувачів індустріального сектора. Фінансова система та фінансові інструменти віддзеркалюють процеси розподілу прав власності як комбінацію окремих контрактів, сукупність яких утворює структуру капіталу корпорації. The financial system of the market society has traditionally been seen as a means of converting savings into investment through the redeployment of members of the industrial sector. The financial system and financial instruments reflect the processes of distribution of property rights as a combination of individual contracts, which together form the capital structure of the corporation.
  • Ескіз
    Документ
    Транзит корпоративной составляющей на межгосударственные отношения в трансформационной экономике
    (2008) Березянко, Тамара Владимировна
    Современное развитие мирового рыночного пространства орентировано в его общих подходах на построение передовой экономики и выдвигает различные аспекты в качестве критерия оптимизации. The current development of the global marketplace is oriented with its overall approach to building an advanced economy and highlights the different aspects as the optimization criterion.
  • Ескіз
    Документ
    Роль державного управління в умовах сталого розвитку національної економіки
    (2008) Березянко, Тамара Володимирівна
    Стаття присвячена визначенню напрямків національної стратегії сталого розвитку, забезпеченню обрання інструментів досягнення мети, впливу процесів глобалізації на національне економічне середовище, встановленню основних чинників управлінської діяльності держави в площині створення ефективного власника. The article is devoted to defining the national strategy of sustainable development, ensuring the election of the tools for achieving the goals, the impact of globalization on national economic environment, identifying key factors of management of the state in creating an effective plane of the owner.