Покажчики
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22354
Переглянути
Документ Наукова спадщина І. С. Гулого(2015) Левченко, Наталія Петрівна; Путіліна, Інна Миколаївна; Костина, Ірина ВасилівнаБібліографічний покажчик укладено до 85-річчя від дня народження Івана Степановича Гулого - відомого вченого, професора, академіка, ректора КТІХП, УДУХТ, НУХТ (1973-2003 рр.). У покажчику подано бібліографію наукових праць за період з 1956 по 2010 роки. Це - монографії, посібники, підручники, дисертації, статті з наукових видань, авторські свідоцтва, патенти, тези доповідей на науково-практичних конференціях. Видання розраховане на науковців, викладачів, студентів, аспірантів та всіх тих, хто займається науково-дослідною роботою. Bibliographic Index concluded before the 85th anniversary of the birth of Ivan Stepanovich Huloho - known scientist, professor, academician, rector KTIHP, UDUHT, NUFT (1973-2003 gg.). In the index presents a bibliography of scientific papers for the period from 1956 to 2010. This - monographs, manuals, books, theses, articles from scientific publications, copyright certificates, patents and abstracts at scientific conferences. The publication is intended for researchers, teachers, students and all those involved in research work.Документ Шляхами великих звершень: наукова спадщина вчених цукрової промисловості(2017) Каленська, Валентина СергіївнаБіобібліографічний покажчик висвітлює життя та діяльність видатних науковців, які стояли у витоків заснування цукрової промисловості в Україні. Покажчик охоплює період з 1905 по 1975 роки. Це монографії, навчальні посібники, наукові статті та публікації з періодичних видань, авторські свідоцтва та патенти. Покажчик адресовано науковцям, фахівцям у цукровій галузі, викладачам, аспірантам, студентам та всім тим, кого цікавить історичний розвиток цукроваріння на Україні.Документ Кондитерська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку кондитерської промисловості, стандартизації кондитерських виробів, теорії, методики та практики кондитерського, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Макаронне виробництво: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2017 рр. з актуальних питань розвитку макаронної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва макаронних виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. 2Документ Виробництво та використання пектинів у харчовій промисловості(2018) Олабоді, Олена Вячеславівна; Каленська, Валентина СергіївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи, патенти тощо) впродовж 1949-2016 рр. з актуальних питань розвитку виробництва пектину, сучасних технологій отримання пектину та використання в харчовій промисловості. Джерелознавчою базою бібліографічного покажчика стали: фонди науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій, Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, електронних баз даних міжнародних наукових видань. Особливістю цього покажчика є те, що він містить перелік праць науковців Національного університету харчових технологій та асоціації «Пектин», які висвітлюють нові підходи до основних технологічних процесів виробництва пектину та пектинопродуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Безпека продовольчої сировини і продуктів харчування(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, тощо) впродовж 2000–2018 рр. з питань безпеки харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of theses, normative documents, etc.) during 2000-2018 on food security issues. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this the topic.Документ Зв'язки з громадськістю як інструмент маркетингових комунікацій(2018) Мельничук, Інна МиколаївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи тощо) впродовж 2000-2017 рр. з актуальних питань розвитку реклами та PR технологій у системі сучасних маркетингових комунікацій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Цукрова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010–2017 рр. з актуальних питань розвитку цукрової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва цукру, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2017 on actual issues of development of the sugar industry, standardization, theory , methodology and practice of sugar production, equipment, labor protection at work. The index is intended for a wide range of scientists, doctoral students, post-graduate students, lecturers, undergraduates, students and anyone interested in given. this topic.Документ Хлібопекарська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена Вячеславівна; Каленська, Валентина СергіївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи) впродовж 2010–2016 рр. з актуальних питань розвитку хлібопекарської промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва хліба та хлібопекарських виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Функціональне харчування – новий підхід до здорового способу життя(2018) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 2000–2017 рр. з актуальних питань розвитку функціонального харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 2000-2017 on the actual issues of the development of functional nutrition, physiological properties, biological mechanisms action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.Документ Молочна промисловість : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2016 рр. з актуальних питань розвитку молочної промисловості, стандартизації молочної продукції, теорії, методики та практики виробництва молока та молочних виробів, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Осягнути неосяжне – окрилені романтикою подорожей(2018) Каленська, Валентина СергіївнаТуризм є одним із самих популярних видів відпочинку та однією із перспективних галузей світового господарства. Науково-допоміжний бібліографічний покажчик представляє наукові публікації з організації діяльності у сфері туризму, яка набула найбільш бурхливого розвитку в Україні на початку ХХІ ст. Покажчик охоплює період з 1990 по 2017 роки. Це монографії, навчальні посібники, наукові статті та публікації з періодичних видань. Покажчик адресовано науковцям, фахівцям у сфері туризму, викладачам, аспірантам, студентам та всім тим, кого цікавить розвиток туристичної діяльності на Україні.Документ Спиртова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку cпиртової промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019. On topical issues of development of the alcohol industry, standardization , theories, techniques and practices of winemaking, equipment, occupational safety. The index is designed for a wide range of scholars, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного харчування(2019) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990–2019 рр. з актуальних питань розвитку дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during the years 1990-2019 on the urgent issues of the development of dietary and therapeutic and preventive nutrition, physiological properties, mechanisms of biological action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.Документ Пивоварна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2000–2018 рр. з актуальних питань розвитку пивоварної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва пива, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2000-2018 on the urgent issues of development of the brewing industry, standardization, theory , methods and practices of beer production, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.Документ Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 182 с., 2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку виноробної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019 on the topical issues of the development of the wine industry, standardization , theory, techniques and practices of winemaking, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.Документ Цукропродукти і цукрозамінники в харчовій промисловості. Вітчизняний та світовий досвід.(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань технології цукропродуктів і цукрозамінників та використання їх в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 2010-2018 on the actual issues of technology of sugar products and sugar substitutes and their use in the food industry. on a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.Документ Зелені технології в харчовій промисловості(2019) Мельничук, Інна МиколаївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, Автореферати дисертацій на здобуття наукового ступеню, Дисертації на здобуття наукового ступеню, тощо) впродовж 2000-2018 рр. з актуальних питань розвитку екологізації харчових технологій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations for the degree, dissertations for obtaining a degree, etc.) during 2000-2018 on current issues development of ecologization of food technologies. The index is intended for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic.Документ М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку м’ясної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва продуктів з м’яса, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, chapters of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2018 on current issues of development of meat industry, standardization , the theory, methodology and practice of production of meat products, equipment, labor protection at work. The pointer is designed for a wide range of scientists, doctoral students, postgraduates, teachers, masters, students and anyone who is vytsya topic.Документ Безалкогольна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Мельничук, Інна МиколаївнаБібліографічний покажчик включає в себе : інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій,дисертації,тощо) впродовж 1960 – 2018 рр. з актуальних питань виробництва безалкогольних напоїв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »