Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ План локалізації і ліквідації аварій та їх наслідків на об’єктах підвищеної небезпеки(2023) Задесенська, Ілона Валеріївна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ роботі проаналізовано питання експлуатації, ідентифікації та декларування об’єктів підвищеної небезпеки (ОПН) на харчових підприємствах України, які на сьогодні є досить актуальним. Експлуатація ОПН становить потенційну небезпеку, оскільки при порушенні нормальних умов їх експлуатації або при зберіганні хімічно-небезпечних речовин вони можуть нанести значних збитків населенню, довкіллю, матеріальним цінностям тощо.Документ Оцінка ризику виникнення аварій та аварійних ситуацій при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів(2023) Литвин, Анастасія Вікторівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаУ роботі розглянуті актуальні питання аналізу та оцінки ризиків виникнення аварій та аварійних ситуацій при виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів. Зазначений аналіз та оцінка – найважливіший етап у системі управління безпекою функціонування виробництва; через розрахунки ризику виникнення аварій, аварійних ситуацій здійснюється пошук неврахованих небезпек, визначається ймовірність їх виникнення, оцінюються можливі масштаби та наслідки.Документ Автоматизація контролю та проходження медоглядів співробітників закладу освіти(2019) Чумаченко, Сергій Миколайович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаВ роботі надано обґрунтування щодо розробки комп’ютерної програми для обліку та моніторингу медичних оглядів працівників, яка в подальшому може спростити роботу як фахівця, який займається медичними оглядами працівників на підприємствах, установах та в організаціях так і роботодавця, який повинен контролювати ситуацію з проходженням медоглядів працівників згідно чинного законодавства. The paper substantiates the development of a computer program for accounting and monitoring of medical examinations of employees, which can further simplify the work of a specialist who deals with medical examinations of employees in enterprises, institutions and organizations and the employer who must monitor the situation with medical examinations. employees in accordance with applicable law.Документ Аналіз безпеки на виробництві за допомогою методу «дерево відмов»(2017) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Єфісько, Ю.Ю.; Овчарова, Дарія АндріївнаЗапропонована методика дозволяє визначити вимоги до оперативності системи безпекою працівників в закладах готельно-ресторанного бізнесу, зокрема, до тривалості циклу управління та ймовірності його своєчасного завершення при нестандартних ситуаціях, аваріях або аварійних ситуаціях. Також можуть бути визначені додаткові показники, що характеризують процес управління безпекою праці. The technique to determine the requirements for the safety system efficiency of workers in establishments of hotel and restaurant business, in particular, the cycle time management and likelihood of timely completion with unusual situations, accidents or emergency situations. There may also be further defined indicators characterizing the process safety management.Документ Оцінювання збитків від виробничого травматизму на харчовому підприємстві з урахуванням фактора ризику(2016) Кучерява, Анна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаВ роботі запропонована методика оцінювання збитків від виробничого травматизму з урахуванням прямих та непрямих втрат харчового підприємства від нещасних випадків і ймовірнісної природи травматизму. У методиці прийняті до уваги всі, крім страхових відшкодувань потерпілим, втрати, які можуть бути на харчовому підприємстві внаслідок настання нещасного випадку. Враховано, що величина збитків залежить від тяжкості нещасних випадків для потерпілих, від масштабу ушкодження виробничих фондів та інших наслідків для виробничого процесу. In the report suggested assessment procedure of losses caused by occupational injuries considering direct and indirect losses of a food factory from accidents and probabilistic nature of injuries has been designed. The procedure considers all the possible losses of a food factory caused by an accident, except insurance claims to the victims. It is considered that the extent of the losses depends on the severity of accidents for the victims, the extent of damage to assets and other consequences for the production process.