Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання температури зерна пшениці в процесі його гідротермічної обробки
    (2021) Харченко, Євген Іванович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    Наведено результати математичного моделювання температури зерна пшениці в процесі гідротермічної обробки зерна під час підготовки зерна до помелу. Показано, що без підігрівання зерна неможливо досягнути температури зерна 20 °С. The results of mathematical modeling of the temperature of wheat grain in the process of its hydrothermal treatment during the preparation of grain for grinding are presented. It is shown that without heating the grain it is impossible to reach a grain temperature of 20 °С.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сортових помелів пшениці
    (2020) Єремеєва, Олена Анатоліївна; Харченко, Євген Іванович
    В роботі наведено результаті удосконалення технологічного процесу сортового помелу зерна пшениці. На основі досліджень білості борошна та його виходу показано можливості розвитку технології помелу.зерна пшениці в сортове борошно. The paper presents the results of improving the technological process of varietal milling of wheat. Based on research on the whiteness of flour and its yield, the possibilities of developing the technology of grinding wheat into varietal flour are shown.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність виділення легких домішок в лабораторному аспіраційному каналі
    (2017) Харченко, Євген Іванович; Чорний, Валентин Миколайович; Єремеєва, Олена Анатоліївна
    Наведено результати дослідження ефективності пневмосепарування пшениці в лабораторному аспіраційному каналі. Показано, що зі збільшенням вмісту домішок у зерні, ефективність їх виділення зменшується. The results of studying the effectiveness of pneumatic separation of wheat in a laboratory aspiration channel are presented. It is shown that with an increase in the content of impurities in the grain, the efficiency of their separation decreases.