Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Реалізація концепції «Здоровий спосіб життя» в межах рекреаційного готелю(2020) Скрибченко, Анастасія Вікторівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозкрито сутність концепції «здоровий спосіб життя» та обґрунтовано можливість втілення її в рекреаційному готелі, де є передумови для організації якісного відпочинку. The essence of the concept of "healthy lifestyle" is revealed and the possibility of its implementation in a recreational hotel is substantiated, where there are prerequisites for the organization of quality recreation.Документ Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства(2010) Хілініч, Є. Ю.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.Документ Удосконалення технології солодких жельованих страв для закладів ресторанного господарства(2012) Ленчевська, Катерина Олександрівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена БроніславівнаУ тезах наведені дані щодо розробки фруктово-ягідного та молочного желе з ревенем підвищеної харчової цінності. In the abstract presents data on the development of fruit and berry and milk jelly with rhubarb high nutritional value.