Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 52
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове виробництво сирів в Україні
    (2024) Захарчук, Яна Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто сучасний стан крафтового виробництва сирів в північно-західній частині України
  • Ескіз
    Документ
    Залізничний туризм – перспективний напрям післявоєнного розвитку туристичної галузі
    (2023) Гончар, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто можливість на доцільність розвитку вітчизняного залізничного туризму. The feasibility of developing domestic railway tourism is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.
  • Ескіз
    Документ
    «Кольорові» сніданки як елемент арт-терапії в засобах розміщення
    (2022) Гусельцева, Катерина Сергіївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Для вирішення проблеми корекції психологічного стану споживачів готельних послуг запропоновано у вітчизняних засобах розміщення разом з послугами арт-терапії використовувати «кольорові» сніданки («зелений», «червоний», «помаранчевий» та «білий»), до складу яких будуть входити страви, виготовлені переважно з продуктів відповідного кольору, оскільки харчування також має великий вплив на організм людини, її фізичний стан і настрій. To solve the problem of correcting the psychological state of consumers of hotel services, it is proposed to use "colored" breakfasts ("green", "red", "orange" and "white") in domestic accommodation along with art therapy services, which will include meals, made mainly of products of the appropriate color, as nutrition also has a great impact on the human body, its physical condition and mood.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи проектування в Україні алергобезпечних готелів
    (2021) Козуб, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Обґрунтовано можливість створення в Україні готелю з комплексом протиалергійних заходів та методів оздоровлення алергіків.The possibility of creating a hotel in Ukraine with a set of anti-allergic measures and methods of healing allergy sufferers is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Акусотерапія - перспективний напрям spa-індустрії сфери гостинності
    (2021) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Обґрунтовано перспективи використання акусотерапії, як різновиду бальнеологічної терапії із застосуванням продуктів хвойних дерев, в якості інноваційного напрямку розвитку spa-індустрії сфери гостинності. Встановлено перелік послуг акусотерапії, які надаються рекреаційними готельними підприємствами.Prospects for the use of acus therapy as a type of balneological therapy with the use of coniferous products as an innovative direction of development of the spa industry in the hospitality industry are substantiated. The list of acus therapy services provided by recreational hotel enterprises is established.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності в умовах пандемії Covid-19
    (2020) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
    В роботі розглянуто сучасний стан ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства в умовах розповсюдження коронавірусу Covid-19. Охарактеризовано основні інструменти розвитку підприємств харчування для утримання постійних відвідувачів та залучення нових під час пандемії Covid-19.In the work was considered the current state of the restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurant establishments in the conditions of Covid-19 coronavirus spread. The main tools for the development of food businesses to retain regular visitors and attract new ones during the Covid-19 pandemic are described.
  • Ескіз
    Документ
    Реалізація концепції «Здоровий спосіб життя» в межах рекреаційного готелю
    (2020) Скрибченко, Анастасія Вікторівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розкрито сутність концепції «здоровий спосіб життя» та обґрунтовано можливість втілення її в рекреаційному готелі, де є передумови для організації якісного відпочинку. The essence of the concept of "healthy lifestyle" is revealed and the possibility of its implementation in a recreational hotel is substantiated, where there are prerequisites for the organization of quality recreation.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасна організація дозвілля – запорука комерційного успіху готелю
    (2020) Масенко, Лілія; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Для розширення та урізноманітнення переліку рекреаційних послуг готелю запропоновані сучасні спортивно-розважальні послуги, які дозволять відвідувачам отримати незабутні враження та неймовірні емоції. To expand and diversify the list of recreational services of the hotel are offered modern sports and entertainment services that will allow visitors to get unforgettable impressions and incredible emotions.
  • Ескіз
    Документ
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії
    (2018) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено адгезійні властивості безглютенових фонданів із додаванням поверхнево-активної речовини, вставновлено вплив різних матеріалів на показники адгезії. The adhesion properties of gluten-free fondants with the addition of surfactant have been investigated, and the influence of different materials on the adhesion indices have been found.