Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Рецептурний склад фонданів спеціального призначення
    (2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Досліджено шляхи удосконалення рецептурного складу фонданів для хворих на целіакію. The ways to improve the fondant’s recipe composition for patients with celiac disease are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини
    (1995) Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Дробот, Віра Іванівна
    Наведено результати оптимізації технологічного процесу виробництва хліба з борошна з низьким вмістом клейковини з використанням карбюлози. The results of the optimization process of the production of bread flour with low gluten content using karbyulozy.
  • Ескіз
    Документ
    Карбюлоза: отримання, властивості, застосування
    (1993) Тіщенко, О. Ф.; Володіна, Анфіса Григорівна; Чекман, Іван Сергійович; Голота, Людмила Григорівна; Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Смішко, І. О.; Абрамова, Л. Я.; Горбань, С. О.; Качуровська, Н. П.
    Наведено результати досліджень використання карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення та в якості поліпшувача при переробці борошна зі зниженим вмістом низької за якістю клейковини. The results of studies on the use karbyulozy in bakery products therapeutic and prophylactic purposes and as a flour improver in processing low-quality low-gluten.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості
    (1994) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Головченко, Валерій Миколайович
    Експериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення
    (1994) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор Федорович
    Експериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності. Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.