Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясні продукти підвищеної біологічної цінності(2016) Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія ВалерівнаПродукти для людей, що знаходяться і працюють в екстремальних умовах, входять до складу продуктів функціонального харчування. Однак цей напрямок функціонального харчування має свої особливості. При розробці цього виду про- дуктів необхідно враховувати дві особливості: короткочасне застосування проду- ктів на період екстремальних ситуацій і реабілітаційне використання, що припа- дає на період відновлення організму людини після екстремальних ситуацій. Products for people in and working in extreme conditions are part of functional food. However, this trend functional food has its own characteristics. In developing this type of pro- ucts must consider two characteristics: short-term use of produ- ktiv a period of extreme situations and rehabilitation use, prypa- gives the human body during recovery after emergencies.Документ Збагачення м’ясних напівфабрикатів біологічно-активними речовинами рослинного походження(2017) Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія ВалерівнаДодавання в рецептуру посічених напівфабрикатів ріпаково- гарбузової добавки є досить перспективним напрямком при створенні здорових збагачених продуктів харчування. Одержані напівфабрикати містять усі необхідні біологічно активні речовини, що позитивно вплине на здоров’я людини, яка їх споживатиме в щоденному раціоні харчування.