Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодування
    (2004) Арсенюк, Ірина Сергіївна; Тарасенко, Андрій Вікторович; Коцюба, Валентина Федорівна; Олексейчук, Олексій Вікторович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович
    При солодуванні зерна відповідно до інтенсивності дихання подається необхідна кількість холодного повітря, що дає змогу підтримувати кисневий і температурний баланс. Соя — нетрадиційна сировина для виробництва солоду. За хімічним складом вона істотно відрізняється від злакових і бобових культур за співвідношенням білків, жирів і вуглеводів. In soloduvanni grain according to the intensity of breathing submitted the required number of cold air, allowing oxygen and maintain temperature balance. Soya - alternative raw materials for the production of malt. The chemical composition is significantly different from cereal and legume crops in the ratio of proteins, fats and carbohydrates.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесів накопичення біомаси дріжджів підживленням солодом сої
    (2004) Тарасенко, Андрій Вікторович; Арсенюк, Ірина Сергіївна; Коцюба, Валентина Федорівна
    При культивуванні дріжджів у виробництві спирту із крохмалевмісної сировини, сусло для дріжджів готують з додаванням ферментних препаратів та азотного (карбамід) і фосфорного (ортофосфорна кислота) живлень. Для підживлення використовують також кукурудзяний екстракт і солодове молоко, які містять значну кількість амінного азоту і мінеральних речовин.