Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування сонячної енергії у виноробній та пивоварній промисловості
    (2007) Самойленко, Олександр; Дегтярьова, Марія Василівна; Клименко, Євген; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна
  • Ескіз
    Документ
    Використання сонячної енергії у виноробстві
    (2008) Самойленко, Ольга; Домарецький, Віталій Афанасійович; Бабич, Ірина Михайлівна
    Актуальна проблема сучасної виноробної галузі є якість. Найбільше якість вина характеризує його стабільність. Часто вона порушується кристалічними помутніннями, викликаними солями виннокислого кальцію й калію. Кращий спосіб уникнути цього – холодообробка. Actual problems of modern wine industry is quality. The highest quality wine is characterized by its stability. Often it is broken crystal turbidity caused vynnokysloho salts of calcium and potassium. The best way to avoid this - cold treatment.