Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інтенсифікація процесу отримання сирного зерна шляхом модернізації сировиготовлювача серії «CVH»(2023) Лобанов, Денис Володимирович; Олішевський, Валентин Вікторович; Бабко, Євген МиколайовичЗа результатами досліджень було визначено найбільш раціональні технологічні параметри процесу ферментації для сирної маси збагаченої молочнокислою мікрофлорою - температура середовища ферментації – 15 і 20 °С; - тривалість процесу ферментації – не менше 24 год; - титрована кислотність середовища ферментації – не нижче 120 °С.Документ Удосконалення установки та модернізація вихрової сушарки з метою інтенсифікації процесу сушіння молочного казеїну(2019) Кіріяченко, Владислав Олександрович; Бабко, Євген МиколайовичТехнічною задачею модернізації є інтенсифікація процесу сушіння, запобігання залежуваності матеріалу, підвищення якості висушуваного продукту, можливість регулювання часу перебування продукту в сушильній камері. The technical task of modernization is intensification drying process, prevention of material dependence, quality improvement the dried product, the ability to adjust the product's residence time drying chamber.