Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостями
    (2016) Павлюк, Раїса Юріївна; Бессараб, Олександр Семенович; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
    Запропоновано та розроблено інноваційну технологію функціональних кисломолочних нанонапоїв (йогуртів) для здорового харчування на основі молочної сироватки, збагачених замороженими дрібнодисперсними добавками із рослинної сировини з високим вмістом біологічно активних та пребіотичних речовин.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної обробки
    (2014) Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
    Запропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини. Nanotechnologies of fine dispersed supplements from artichoke mash in the form of frozen puree and sublimation drying powder with the use of cryomechanical modification are proposed and developed using cryogenic "shock" freezing and low-temperature grinding, which allows obtaining additives and products with a record amount of fructose and other BAR in a free state that are easy Are digested by the human body.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення біологічно активних речовин у нових пребіотиках із інуліновмісної сировини у формі нанопорошків
    (2016) Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Павлюк, Раїса Юріївна
    В ході досліджень було вивченно біологічно активні речовини в нових пребіотиках із інуліновмісної сировини в формі нанопорошків із топінамбура. Було використано кріогенне «шокове» заморожування, низькотемпературне подрібнення та сублімаційне сушіння. In the course of research, biologically active substances were studied in new prebiotics from inulin-containing raw materials in the form of artichoke nanopowders. Cryogenic "shock" freezing, low-temperature grinding and sublimation drying were used.