Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості отримання сушеного напівфабрикату з молодої картоплі(2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина МихайлівнаДосліджено особливості хімічного складу молодої картоплі, кінетику її сушіння. Встановлено, що найбільш доцільним є сушіння конвективним способом при температурі 70ºС, що дозволило отримати напівфабрикат з високими якісними показниками. Іnvestigated features chemical composition of young potato, kinetics of drying. Found that the most appropriate is convective drying at 70ºC, it is possible to obtain semi-finished product with high quality performance.Документ Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх страв(2015) Карпік, Лариса; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаВстановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених овочевих напівфабрикатів з моркви, картоплі, буряка та гарбуза. Досліджено процес обжарювання одержаних напівфабрикатів та їх використання у виробництві закусочних та обідніх страв. Optimal reception modes partially dehydrated vegetable semi carrots, potatoes, beets and pumpkin. The process of frying the obtained semi-finished products and their use in the production of snackbars and lunch dishes.