Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення майонезних соусів з перспективною сировиною
    (2021) Тарнавський, Ілля Сергійович; Бахмач, Володимир Олександрович
    Майонези та соуси–це популярні та перспективні продукти харчування, що займають провідне місце серед виробництва та споживання різних соусів та приправ на жировій основі. Майонез легко засвоюється організмом та може використовуватись для харчування всіх груп населення, в тому числі для профілактичного, лікувального та дієтичного харчування. Його використовують не тільки як приправу до різноманітних кулінарних страв для підвищення їх поживності та збагачення смаку, що сприяє збудженню апетиту і покращення травлення, але і як самостійний бутербродний продукт.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології майонезів з використанням компаунду "СТАБІЛЕКС"
    (2013) Бахмач, Володимир Олександрович; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Манк, Валерій Веніамінович
    Встановлено оптимальні умови введення добавки "СТАБІЛЕКС" у виготовленні майонезів. The optimal terms of introduction of addition of "STABILEX" are set in making of mayonnaises.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції
    (2012) Петрикей, Л. В.; Бахмач, Володимир Олександрович; Бабенко, Валерій Іванович
    Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production.
  • Ескіз
    Документ
    Використання камеді у виробництві низькожирних майонезів
    (2012) Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Кір’янова, Ганна Анатоліївна; Корецька, Ірина Львівна
    Досліджено ефективність використання деяких полісахаридів у виробництві низькожирних майонезів The efficiency of the use of some polysaccharides in manufacturing mayonnaise