Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ роботі доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності. The valuable composition of the selected enrichments is proved in the work and the recipe of a grain bar of the increased biological value is offered.Документ Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру кексів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини. The valuable composition of the selected enrichments is proved and the recipe of cakes of the increased food and biological value with use of non-traditional vegetable raw materials is offered.Документ Розроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаРозроблено новий зерновий батончик, який є джерелом незамінних амінокислот, харчових волокон, макро- і мікроелементів, вітамінів, поліненасичених жирних кислот. A new grain bar has been developed, which is a source of essential amino acids, dietary fiber, macro- and microelements, vitamins, and polyunsaturated fatty acids.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення рецептури зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ результаті доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці, гарбузового насіння, насіння чіа та арахісу. As a result, the valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe for a higher biological value grain bar using germinated wheat, pumpkin seeds, chia and peanut seeds was proposed.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів підвищеної біологічної цінності(2019) Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗапропоновано рецептуру кексів підвищеної біологічної цінності з використанням борошна сочевиці та шроту насіння льону. Recipe for high-value cakes with lentil flour and flaxseed meal.