Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи підвищення харчової цінності вафель(2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаУ роботі показано доцільність використання обраних нетрадиційних збагачувачів у виробництві вафель із жировими начинками для подовження термінів їх зберігання, покращення споживчих властивостей та підвищення харчової цінності.Документ Розроблення рецептури та способу отримання халви оздоровчої дії з гарбузовим насінням, шротом насіння льону та порошком ягід чорниці(2021) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви оздоровчої дії з використанням насіння соняшника, гарбузового насіння, шроту насіння льону та порошку ягід чорниці для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності готового виробу. The valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of health action with the use of sunflower seeds, pumpkin seeds, flax seed meal and blueberry powder was proposed to reduce the energy and nutritional value of the finished product.Документ Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВ роботі доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності. The valuable composition of the selected enrichments is proved in the work and the recipe of a grain bar of the increased biological value is offered.Документ Використання нетрадиційної сировини для підвищення якості кондитерських виробів(2020) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Івчук, Надія ПавлівнаУ даній роботі підтверджено доцільність створення композиції плодово-ягідного міксу з високим вмістом біологічно активних речовин та отримання на його основі мармеладу оздоровчого призначення. This paper confirms the feasibility of creating a composition of fruit and berry mix with a high content of biologically active substances and obtaining on its basis marmalade for health purposes.Документ Використання нетрадиційної рослинної сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів(2020) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаДоведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру кексів підвищеної харчової та біологічної цінності з використанням нетрадиційної рослинної сировини. The valuable composition of the selected enrichments is proved and the recipe of cakes of the increased food and biological value with use of non-traditional vegetable raw materials is offered.Документ Розроблення рецептури та способу отримання зернового батончика підвищеної біологічної цінності(2020) Новохат, Анастасія Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаРозроблено новий зерновий батончик, який є джерелом незамінних амінокислот, харчових волокон, макро- і мікроелементів, вітамінів, поліненасичених жирних кислот. A new grain bar has been developed, which is a source of essential amino acids, dietary fiber, macro- and microelements, vitamins, and polyunsaturated fatty acids.Документ Отримання пастили оздоровчого призначення з використанням пюре чорної смородини та калини(2020) Новохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЗапропонована рецептура пастили оздоровчої дії з використанням пюре чорної смородини та калини The proposed recipe of the marshmallow of the healing action using black currant and viburnum pureeДокумент Обґрунтування складу та вдосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти(2020) Остапенко, Юлія Валеріївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВизначено, що внесення порошку йошти та порошку цикорію до кисломолочного напою дозволить підвищити харчову цінність продукту. It is determined that the addition of yoshta powder and chicory powder to the sour milk drink will increase the nutritional value of the productДокумент Обгрунтування та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення(2020) Новохат, Дарина Сергіївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаМетою даної роботи є обґрунтування вибору сировини та розроблення рецептури граноли оздоровчого призначення. The purpose of this work is to substantiate the choice of raw materials and to develop a recipe for granola for health purposes.Документ Отримання пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого шротом насіння олійних культур(2020) Соловйова, Катерина Володимирівна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаВикористання шроту насіння олійних культур для збагачення пшеничного хліба дозволяє отримати харчовий продукт з підвищеною харчовою цінністю. The use of meal of oilseeds to enrich the wheat bread makes it possible to obtain a food product with high nutritional value.