Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості та проблеми розвитку хлібопекарської галузі в Україні та шляхи їх подолання(2013) Бзенко, Альона ОлександрівнаОднією з найважливіших галузей, що забезпечують продовольчу безпеку України, є хлібопекарська. Її структуру формують: сільськогосподарські виробники, що вирощують зернові культури; елеватори, що сушать та зберігають зерно; борошномельні та хлібопекарські підприємства, які задовольняють потреби усіх верств населення в хлібобулочній продукції. One of the major industries that provide food security Ukraine is baking. Its structure is formed: agricultural producers who grow crops; elevators, which are dried and store grain; Flour and bakery enterprises meet the needs of all segments of the population in bakery products.