Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження можливості застосування пастернаку при виробництві овочевих чіпсів(2018) Колодязна, Катерина Сергіївна; Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаНа основі узагальнення теоретичних і експериментальних досліджень розроблено технологію чіпсів підвищеної харчової цінності із коріння пастернаку. Встановлено, що найбільш ефективне сушіння даного виду сировини забезпечується комбінованим методом при температурах 40…60ºС, тривалість – 110…115 хв. В лабораторних умовах проведено дослідження хімічного складу сировини та змін його в процесі оброблення.Документ Харчоконцентрати на основі їстівних грибів(2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта АльбертівнаНа основі теоретичних та експериментальних досліджень розроблено нові технології харчоконцентратів (грибних закусок, чіпсів, снеків) на основі їстівних грибів із застосуванням високоефективних методів оброблення сировини. Запропоновані технології дозволяють отримати низькокалорійні продукти харчування підвищеної харчової та біологічної цінності. New technologies of food concentrates on the basis of edible mushrooms (mushroom appetizers, chips, snacks) are worked out on the basis of theoretical and experimental researches with application of high-efficiency methods of treatment of raw materials. The offered technologies allow to get low-caloric food products with increased nutrition and biological value.