Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста(2008) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаВ тезах відзначено, що у виробництві булочних виробів заміна цукру глюкозно-фруктозним сиропом та мальтозною патокою впливає стан дріжджової мікрофлори тіста. Встановлено, що внесення глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки сприяє збільшенню кількості дріжджових клітин та інтенсивнішому накопиченню діоксиду вуглецю в тісті. In theses noted that the production of bakery products replacing sugars glucose-fructose syrup and maltose treacle affects the state of the yeast microflora dough. It was established that the introduction of glucose-fructose syrup and maltose treacle increases the number of yeast cells and intense accumulation of carbon dioxide in the dough.Документ Застосування глюкозно-фруктозного сиропу для активації дріжджів(2010) Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра ІванівнаВ тезах наведено параметри активації дріжджів в середовищі з внесенням глюкозно-фруктозного сиропу. Встановлено зміни технологічного процесу приготування булочних виробів з використанням активованих дріжджів, які полягають у скорочення тривалості бродіння тіста та вистоювання напівфабрикатів.