Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення використання соєвих продуктів завдяки біопрепарату з пивних дріжджів
    (2002) Борисенко, Олена Вікторівна; Карнаушенко, О. Л.; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Всебічному використанню продуктів переробки сої заважають наявні у ній антиаліментарні речовини (інгібітори трипсину, галактани тощо). З метою розщеплення галактанів (стахіоза, рафіноза), які не засвоюються організмом людини, до легкозасвоюваних цукрів запропоновано використовувати універсальний біопрепарат, що виробляється з пивних дріжджів. The comprehensive use of soybean processing products is hindered by the antialimentary substances present in it (trypsin inhibitors, galactans, etc.). In order to break down galactans (stachyosis, raffinose), which are not absorbed by the human body, into digestible sugars, it is proposed to use a universal biological product obtained from brewer's yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хліба
    (2004) Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Визначено вміст антипоживних речовин сої, гороху та люпину (інгібіторів трипсину, рафінози та стахіози). Показана доцільність пророщування цих культур та їх температурної обробки. The contents of antinutritients soybeans, peas and lupine (inhibitor of tripsin, raffinose and stachyose). The expediency of germination of these cultures and their thermal processing.