Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою
    (2017) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача життєдіяльність дріжджів. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the life of yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста
    (2016) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів
    (2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Використання білкової сировини в технології виготовлення хлібобулочних виробів. Using the protein material in manufacturing technology bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівками
    (2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами
    (2014) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення.
  • Ескіз
    Документ
    Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів
    (2014) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович
    Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначення
    (2013) Бортнічук, Олег Вікторович
    Проведений аналіз перспектив використання хлібобулочних виробів для збагачення вітаміном D. The analysis of the perspectives of using of bakery products to enrich vitamin D.