root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей
Тези доповідей
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Булавіна, Альона Станіславівна
1
search.filters.author.Мамченко, Людмила Євгенівна
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-2519-043X
Ключові слова
search.filters.subject.technology
1
search.filters.subject.gluten-free flour
1
search.filters.subject.restaurant a gift
1
search.filters.subject.безглютенове борошно
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Булавіна, Альона Станіславівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.technology
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання безглютенових видів борошна в технології продукції ресторанного господарства
(
2022
)
Мамченко, Людмила Євгенівна
;
Булавіна, Альона Станіславівна
Показати більше