Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання полікомпонентної суміші «Солодок +» у технології булочних виробів
    (2019) Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна
    Досліджено вплив суміші пророщених зерен пшениці, вівса, ячменю та кукурудзи у кількості 10 % до маси борошна на органолептичні та фізико-хімічні показники при виробництві булочного виробу та з додаванням полікомпонентної суміші «Солодок +». The effect of a mixture of germinated grains of wheat, oats, barley and corn in the amount of 10% to the mass of flour on organoleptic and physico-chemical indicators during the production of a bakery product and with the addition of the multicomponent mixture "Solodok +" was investigated.