Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження зміни кольору рожевих вин у в процесі їх виготовлення та зберігання
    (2012) Чернявська, Аліна Олегівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна
    Колір є найважливішим із візуальних атрибутів вин і є фактором загальної якості продукту, який може впливати на сприйняття вина в цілому. Питання формування кольору рожевих столових вин є відкритим для досліджень. Colour is an important visual attributes of wines and is a factor in the overall quality of the product, which can influence the perception of wine in general. The formation of pink-colored table wine open for research.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології виробницта сухої мадери
    (2002) Якшина, Людмила Олександрівна; Кушхова, Раїса Богданівна; Білько, Марина Володимирівна; Анікіна, Надія Станіславівна
    Грунтово-кліматичні умови південного берегу Криму (ПБК) передбачають можливість розширення асортименту вин. Soil and climatic conditions of the southern coast of Crimea (SCC ) provide the opportunity to expand the range of wines.