Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрямки заміни тваринних продуктів на рослинні в технологіях кондитерських виробів
    (2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів
    (2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Під час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.
  • Ескіз
    Документ
    Безглютенові продукти в харчуванні людини
    (2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Матеріалом для дослідження стали доступні безглютенові продукти. Збиралась інформація, представлена на їх етикетках, оцінювався вміст поживних речовин за допомогою покрокового процесу оцінки та порівняння харчових якостей.Available gluten-free products became the material for the study. The information presented on their labels was collected, and the nutritional content was evaluated using a step-by-step process of evaluating and comparing nutritional qualities.
  • Ескіз
    Документ
    Екопосуд з харчових відходів
    (2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Наш сучасний світ розвивається стрімкими темпами. З кожним роком науково-технологічний прогрес зростає, з’являються нові технології і механізми, які сприяють поліпшенню життя людей. Сміттєва проблема є актуальною для багатьох регіонів України, яка пов’язана з недостатньо ефективною утилізацією твердих побутових відходів. Мотивами використання одноразового посуду є його компактність, міцність та досить тривалий строк придатності. Тому, екопосуд, вироблений з біорозкладаного матеріалу, може повністю замінити продукцію з полімерів, виготовлених з невідновлюваної природної сировини – газу і нафти.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у їжі та напоях, тренди
    (2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Проблема харчування є досить актуальною у всі часи. Вітчизняними науковцями приділено значну увагу загальним питанням інноваційного розвитку сфери ресторанного бізнесу та інноваційних процесів в закладах ресторанного господарства, проте подальшого розвитку потребують питання використання маркетингових інноваційних інструментів та технологій. Тому в роботі було наведено характеристику сучасних трендів інновацій в ресторанному господарстві.