Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективні напрямки заміни тваринних продуктів на рослинні в технологіях кондитерських виробів(2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДокумент Використання натуральних барвників в технологіях борошняних виробів(2022) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПід час роботи було використано методи аналізу і синтезу, порівняння натуральних харчових барвників. During the work, methods of analysis and synthesis, comparison of natural food dyes were used.Документ Безглютенові продукти в харчуванні людини(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаМатеріалом для дослідження стали доступні безглютенові продукти. Збиралась інформація, представлена на їх етикетках, оцінювався вміст поживних речовин за допомогою покрокового процесу оцінки та порівняння харчових якостей.Available gluten-free products became the material for the study. The information presented on their labels was collected, and the nutritional content was evaluated using a step-by-step process of evaluating and comparing nutritional qualities.Документ Екопосуд з харчових відходів(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаНаш сучасний світ розвивається стрімкими темпами. З кожним роком науково-технологічний прогрес зростає, з’являються нові технології і механізми, які сприяють поліпшенню життя людей. Сміттєва проблема є актуальною для багатьох регіонів України, яка пов’язана з недостатньо ефективною утилізацією твердих побутових відходів. Мотивами використання одноразового посуду є його компактність, міцність та досить тривалий строк придатності. Тому, екопосуд, вироблений з біорозкладаного матеріалу, може повністю замінити продукцію з полімерів, виготовлених з невідновлюваної природної сировини – газу і нафти.Документ Інновації у їжі та напоях, тренди(2021) Вархол, Вероніка Олегівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПроблема харчування є досить актуальною у всі часи. Вітчизняними науковцями приділено значну увагу загальним питанням інноваційного розвитку сфери ресторанного бізнесу та інноваційних процесів в закладах ресторанного господарства, проте подальшого розвитку потребують питання використання маркетингових інноваційних інструментів та технологій. Тому в роботі було наведено характеристику сучасних трендів інновацій в ресторанному господарстві.