Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясні продукти підвищеної біологічної цінності(2016) Галенко, Олег Олександрович; Андросова, Анастасія ВалерівнаПродукти для людей, що знаходяться і працюють в екстремальних умовах, входять до складу продуктів функціонального харчування. Однак цей напрямок функціонального харчування має свої особливості. При розробці цього виду про- дуктів необхідно враховувати дві особливості: короткочасне застосування проду- ктів на період екстремальних ситуацій і реабілітаційне використання, що припа- дає на період відновлення організму людини після екстремальних ситуацій. Products for people in and working in extreme conditions are part of functional food. However, this trend functional food has its own characteristics. In developing this type of pro- ucts must consider two characteristics: short-term use of produ- ktiv a period of extreme situations and rehabilitation use, prypa- gives the human body during recovery after emergencies.Документ М'ясородукти для харчування людей з підвищеними фізичними навантаженнями(2016) Галенко, Олег Олександрович; Липка, Христина Іванівна; Деркач, Анна МиколаївнаЗабезпечення населення продуктами харчування завжди було одним із найактуальніших і прибуткових напрямків діяльності народного господарства України на всіх етапах його розвитку, а м’ясо та м’ясопродукти продовжують займати важливе значення в житті кожного громадянина, оскільки містять повноцінні білки, жири, вітаміни, біологічно активні та мінеральні речовини. Providing the population with food has always been one of the the most relevant and profitable areas of the economy Ukraine at all stages of its development, and meat and meat products continues occupy important in the life of every citizen, because they contain complete proteins, fats, vitamins, bioactive and minerals.