Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Методологічні основи досліджень мембранних технологій при отриманні інуліну з топінамбуру
    (2016) Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович
    Зберігання бульб топінамбура традиційними способами протягом нетривалого часу викликає не тільки значну втрату ними корисних речовин і властивостей, а й сприяє розвитку на їх поверхні шкідливих мікроорганізмів. Storage Jerusalem artichoke tubers in traditional ways in a short time not only causes significant loss of useful substances and properties, but also contributes to the development of their surface harmful microorganisms.
  • Ескіз
    Документ
    Баромембранні процеси переробки бульб топінамбура на інуліновмісні продукти
    (2015) Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Василів, Володимир Павлович
    Розробка технології переробки сировини топінамбура та одержання інуліновмісних продуктів баромембранним методом. Development of technology for processing of raw artichoke and receiving inulinovmisnyh products by baromembrannym
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів отримання екстракту з топінамбуру
    (2015) Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна
    Наведено результати досліджень способів отримання екстракту з топінамбуру. The results of the research methods of obtaining extracts from artichoke.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способів отримання екстракту з топінамбуру
    (2015) Галінська, Олександра Сергіївна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович
    Наведено результати досліджень виробництва інуліну. Проведені дослідження свідчать про те, що оптимальною температурою екстрагування є 60 ͦ C, а найкращий перехід екстрактивних речовин з топінамбуру у воду відбувається при подрібненні його в стружку. The results of researches inulin production. Past studies indicate that the optimal extraction temperature is 60 ͦ C, and the best transition extractives of artichoke in water occurs by grinding it into chips.