Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Регулювання потоків рідини з застосуванням запірно-регулюючої арматури специфічної конструкції
    (2024) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Для регулювання потоку рідини на харчових підприємствах використовуються кульові крани, які можуть мати різні конфігурації та призначені для одного чи більше середовищ та можуть виготовлятися з різних матеріалів
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження гідромеханічних характеристик запірних пристроїв продуктопроводу
    (2022) Гера, Володимир Миколайович; Скула, Дмитро Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Розвиток олійно-жирової промисловості в Україні безпосередньо пов’язаний з потребою створення нового та удосконалення існуючого обладнання. Актуальною проблемою харчової галузі сьогодні - є забезпечення довговічності і продуктивності технологічного обладнання за умовами мінімальних матеріало- та енергоємності. Необхідність підвищення технічного рівня, якості та конкурентоспроможності харчової продукції потребує безперервного вдосконалення методів розрахунку та експлуатації обладнання.
  • Ескіз
    Документ
    Регулювання продуктивності та швидкості потоку рідких продуктів
    (2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій Володимирович
    У процесі обробки рідкої харчової сировини виникає необхідність регулювання продуктивності та швидкості потоку на різних ділянках технологічного процесу. Найбільш поширеними, серед запірно-регулюючої арматури, являються кульові крани.
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичне дослідження процесу дезодорації жирів
    (2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Проведено аналітичний огляд процесу дезодорації жирів з метою визначення необхідності автоматизованого регулювання швидкості потоків на різних ділянках лінії з метою забезпечення стабільного процесу дезодорації.