Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Регулювання потоків рідини з застосуванням запірно-регулюючої арматури специфічної конструкції(2024) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаДля регулювання потоку рідини на харчових підприємствах використовуються кульові крани, які можуть мати різні конфігурації та призначені для одного чи більше середовищ та можуть виготовлятися з різних матеріалівДокумент Дослідження гідромеханічних характеристик запірних пристроїв продуктопроводу(2022) Гера, Володимир Миколайович; Скула, Дмитро Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаРозвиток олійно-жирової промисловості в Україні безпосередньо пов’язаний з потребою створення нового та удосконалення існуючого обладнання. Актуальною проблемою харчової галузі сьогодні - є забезпечення довговічності і продуктивності технологічного обладнання за умовами мінімальних матеріало- та енергоємності. Необхідність підвищення технічного рівня, якості та конкурентоспроможності харчової продукції потребує безперервного вдосконалення методів розрахунку та експлуатації обладнання.Документ Регулювання продуктивності та швидкості потоку рідких продуктів(2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичУ процесі обробки рідкої харчової сировини виникає необхідність регулювання продуктивності та швидкості потоку на різних ділянках технологічного процесу. Найбільш поширеними, серед запірно-регулюючої арматури, являються кульові крани.Документ Аналітичне дослідження процесу дезодорації жирів(2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила ОлександрівнаПроведено аналітичний огляд процесу дезодорації жирів з метою визначення необхідності автоматизованого регулювання швидкості потоків на різних ділянках лінії з метою забезпечення стабільного процесу дезодорації.