Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті досліджено піноутворюючі та емульгуючі властивості харчових систем з соками журавлини і калини залежно від рН, температури, кількості цукру та лимонної кислоти. The article investigates the foaming and emulsifying properties of food systems with cranberry and viburnum juices depending on pH, temperature, amount of sugar and citric acid.Документ Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.Документ Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі досліджено вплив температури та рН на осадження білків сколотин, обрано режими осадження. The influence of temperature and pH on precipitation of buttermilk proteins was investigated, precipitation modes were selected.Документ Інновації у виробництві молочно-білкових копреципітатів(2016) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаУ роботі доведено актуальність удосконалення технології отримання білкових копреципітатів. The paper confirms the relevance of improving of the protein co-precipitates technology.