Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії(2015) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаДослідження зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки. Investigation of changes in the structure of starch of different origin due to moisture-thermal treatment.Документ Нові ідеї в розробці класичних десертів(2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Гірак, БогданДослідження використання екстракту каркаде в продуктах харчування. Investigation of the use of a cardboard extract in food.Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походження(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаВизначено реологічні параметри, а також здатність зв’язувати воду та розчинність набухаючого крохмалю в залежності від температури. The rheological parameters, as well as the ability to bind water and solubility of the swelling are determined starch depending on temperature.Документ Набухаючий крохмаль у харчоконцентратах : види та властивості(2014) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаДокумент Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину(2012) Лисий, Олександр Віталійович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена Вячеславівна