Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження набухаючого крохмалю за допомогою рентгендифракційної спектрометрії(2015) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаДослідження зміни в структурі крохмалю різного походження внаслідок вологотермічної обробки. Investigation of changes in the structure of starch of different origin due to moisture-thermal treatment.Документ Розроблення технології мальтодекстринів(2004) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаДокумент Вивчення просторової будови крохмалю методами комп’ютерної хімії(2001) Качковський, О. О.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Дегтярьов, Леонід СергійовичДокумент Структурно-механічні властивості композицій на основі пектину(2012) Лисий, Олександр Віталійович; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДокумент Дослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропів(2007) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаНа основі результатів досліджень встановлено оптимальні співвідношення комплексу мальтогенних ферментних препаратів та місце введення грибної α-амілази для отримання високозцукрених мальтозних сиропів. За допомогою рідинного хроматографа визначено вуглеводний склад високомальтозних гідролізатів отриманих в ході зцукрювання в залежності від витрат комплексу ферментних препаратів. Based on research, the optimal ratio of complex maltogenic enzyme preparations and injection site mushroom α-amylase for vysokoosaharennyh maltose syrups. C determined using a liquid chromatograph carbohydrate composition vysokomaltoznyh hydrolysates obtained during saccharification rate depending on the complex of enzyme preparations.Документ Отримання мальтозних сиропів із крохмалю(2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДосліджено кінетику ферментативного зцукрювання в залежності від витрат ферментних препаратів, їх співвідношення та місця введення пуллуланази в ході процесу зцукрювання. Визначено оптимальні витрати зцукрюючого ферментного препарату β-амілази та пуллуланази для отримання мальтозних продуктів певного вуглеводного складу. Встановлено, що суттєвий вплив на ефективність ферментативного зцукрювання має перемішування гідролізатів в ході процесу. The kinetics of enzymatic saccharification according to the cost of enzyme preparations, their relations and the injection site pullulanase during saccharification process. The optimum flow saccharifying enzyme preparation of β-amylase and pullulanase for certain products maltose carbohydrate composition. Found that a significant impact on the efficiency of enzymatic saccharification has hydrolysates stirring during the process.