Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізація технологічних параметрів виробництва високомальтозної патоки(2008) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Кириченко, В. В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Розборський, Є. В.Розроблено математичну модель, яка описує вплив вхідних параметрів процесу: дозування β-амілази, пуллуланази, грибної α-амілази, місця введення грибної α-амілази, загальної тривалості зцукрювання на накопичення мальтози в гідролізатах. Визначено оптимальні технологічні параметри процесу. Розроблено математичну модель процесу очищення гідролізатів від жиро-білкового комплексу за допомогою флокулянта “Полідез” та встановлено його оптимадьні параметри. A mathematical model that describes the effect of the input parameters of the process: dosing β-amylase, pullulanase, α-amylase, mushroom, mushroom site of injection α-amylase, the total duration of saccharification on the accumulation of maltose in the hydrolysates. The optimal technological parameters of the process. A mathematical model of the process of cleaning hydrolysates from fat-protein complex using flocculant "Polidez" and set its optimal parameters.Документ Дослідження комплексної дії ферментних препаратів на вуглеводний склад гідролізатів крохмалю(2010) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаДосліджено кінетику процесу гідролізу крохмалю. Проведено узагальнений експеримент та дослідним шляхом встановлено оптимальні витрати ферментних препаратів для отримання сиропів з різним вуглеводним складом. Отримано математичні моделі процесу ферментативного гідролізу крохмалю, що дозволяє прогнозувати вуглеводний склад сиропів. Встановлено оптимальні технологічні параметри цього процесу. The kinetics of hydrolysis of starch. The generalization of the experiment and empirically, the optimal consumption of enzyme preparations for syrups with different carbohydrate composition. The mathematical model of the process of enzymatic hydrolysis of starch, which allows to predict carbohydrate syrups. The optimal technological parameters of the process.