Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології мальтодекстринів
    (2004) Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження комплексної дії ферментних препаратів на вуглеводний склад гідролізатів крохмалю
    (2010) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Досліджено кінетику процесу гідролізу крохмалю. Проведено узагальнений експеримент та дослідним шляхом встановлено оптимальні витрати ферментних препаратів для отримання сиропів з різним вуглеводним складом. Отримано математичні моделі процесу ферментативного гідролізу крохмалю, що дозволяє прогнозувати вуглеводний склад сиропів. Встановлено оптимальні технологічні параметри цього процесу. The kinetics of hydrolysis of starch. The generalization of the experiment and empirically, the optimal consumption of enzyme preparations for syrups with different carbohydrate composition. The mathematical model of the process of enzymatic hydrolysis of starch, which allows to predict carbohydrate syrups. The optimal technological parameters of the process.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу ферментного препарату грибної α-амілази на вуглеводний склад мальтозних сиропів
    (2007) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    На основі результатів досліджень встановлено оптимальні співвідношення комплексу мальтогенних ферментних препаратів та місце введення грибної α-амілази для отримання високозцукрених мальтозних сиропів. За допомогою рідинного хроматографа визначено вуглеводний склад високомальтозних гідролізатів отриманих в ході зцукрювання в залежності від витрат комплексу ферментних препаратів. Based on research, the optimal ratio of complex maltogenic enzyme preparations and injection site mushroom α-amylase for vysokoosaharennyh maltose syrups. C determined using a liquid chromatograph carbohydrate composition vysokomaltoznyh hydrolysates obtained during saccharification rate depending on the complex of enzyme preparations.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання мальтозних сиропів із крохмалю
    (2006) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Досліджено кінетику ферментативного зцукрювання в залежності від витрат ферментних препаратів, їх співвідношення та місця введення пуллуланази в ході процесу зцукрювання. Визначено оптимальні витрати зцукрюючого ферментного препарату β-амілази та пуллуланази для отримання мальтозних продуктів певного вуглеводного складу. Встановлено, що суттєвий вплив на ефективність ферментативного зцукрювання має перемішування гідролізатів в ході процесу. The kinetics of enzymatic saccharification according to the cost of enzyme preparations, their relations and the injection site pullulanase during saccharification process. The optimum flow saccharifying enzyme preparation of β-amylase and pullulanase for certain products maltose carbohydrate composition. Found that a significant impact on the efficiency of enzymatic saccharification has hydrolysates stirring during the process.