Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво вина типу «Херес»(2000) Непокритов, Олег Іванович; Гречко, Ніна ЯківнаІсторичний огляд одержання вин типу херес. Традиційна іспанська технологія - одержання виноматеріалів та вин. Основні марки вин. Особливості хересних дріжджів. Вплив хімічних і біохімічних процесів під час хересування вина. Технологія приготування вин типу херес на Україні. Вимоги до винограду та виноматеріалів Дослідження способів та режимів хересування і їх вплив на якість готової продукції. Historical overview obtain wines such as sherry. Traditional Spanish technology - reception and wine tasting . Major brands of wines. Features heresnyh yeast. Effect of chemical and biochemical processes during heresuvannya wine. Technology Cooking wines such as sherry in Ukraine . Requirements for grapes and wine Research methods and modes heresuvannya and their impact on the quality of the finished product.Документ Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових вин(2002) Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Толстенко, Дмитро ПетровичОдним із недоліків якості при формуванні і витримці столових вин і виноматеріалів є підвищена здатність до окислювання, а саме, до окислювального покоричневіння. One of the drawbacks in the formation of quality and endurance of table wine and wine have increased ability to oxidation, namely, oxidation pokorychnevinnya.