Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Економічні засади управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі(2017) Григорців, Михайло Володимирович; Труш, Юлія ЛеонідівнаРинковій економіці характерний стан активної конкуренції на глобальних ринках товарів і послуг. Витримати зростаючої конкуренцію можуть тільки ті підприємства, які пропонують споживачам за лояльну ціну товари і послуги вищої якості. Для економіки України характерна складність процесів розвитку ринкових відносин. В умовах конкурентного середовища ринку, підприємства всіх видів діяльності повинні орієнтуватися на споживача і збільшення виробництва якісних товарів і послуг. Висока якість продукції є одним з головних факторів успіху суб'єктів харчової промисловості та засобом забезпечення їх економічної ефективності.Документ Контроль якості продукції на підприємствах харчової промисловості(2017) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло ВолодимировичПитання удосконалення системи управління якістю продукції, безпосередньо пов’язані із проблемою необхідності пропозицій напрямків, які б впливали на покращення функціонування системи якості, від чого в свою чергу і залежить висока якість виробленої продукції. The improvement of quality management directly related to the problem areas need proposals that would affect the improvement of the system of quality, from which in turn, depends on high quality products.Документ Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю продукції на підпримствах харчової промисловості(2017) Григорців, Михайло ВолодимировичДослідження якості як важливого резерву збільшення прибутку роботи на підприємствах харчової промисловості, ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції, потребує оцінки ефективності заходів з метою удосконалення функціонування системи управління якістю продукції. Але існуючі підходи до оцінки ефективності заходів для удосконалення управління якістю продукції не вирішують всіх методичних питань. Research quality as an important reserve increase profits of the food industry, production efficiency and product competitiveness needs to assess the effectiveness of measures to improve the system of quality control. But existing approaches to evaluating the effectiveness of measures to improve quality control not solve all methodological issues.Документ Удосконалення моделі системи управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості(2017) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло ВолодимировичУправління якістю готової продукції – багатоаспектне питання, розв’язок якого передбачає застосування комплексного підходу до вирішення задач щодо забезпечення належної якості продукції. Результати проведених досліджень вказують на наявність суттєвих втрат від браку та низької якості продукції на підприємствах харчової промисловості. Дослідження цієї проблеми й розробка методичних прийомів удосконалення системи управління якості продукції є актуальним питанням в умовах сучасного економічного світу. Quality control of finished products - Multi-question solution which provides a comprehensive approach to solving problems concerning the assurance of product quality. The studies indicate the presence of significant losses from lack and poor quality products to the food industry. The study of the problem and develop instructional techniques improving product quality management system is a key issue in today's economic world.Документ Управління якістю продукції, яка не відповідає вимогам системи менеджменту якістю(2016) Григорців, Михайло ВолодимировичУ зв’язку з інтеграційними процесами, які відбуваються в Україні, вимоги до якості продукції постійно зростають. Виробництво продукції із дотримання вимог стандартів дає можливість вітчизняним підприємствам розширювати ринок їх продажу. Тому на сьогодні актуальною темою залишається управління продукцією, яка не відповідає вимогам системи управління якістю. Ефективне вирішення та уникнення такої проблеми зменшує фінансові витратами та забезпечує хорошу репутацію про продукцію серед споживачів, і як наслідок підвищує конкурентоспроможність підприємства. Тому дане питання постійно знаходиться в центрі наукових експериментів, які вирішують вчені різних категорій. Due to the integration processes taking place in Ukraine, production quality requirements are increasing. Production of non-compliance with standards enables domestic companies to expand their market sales. So today is a hot topic of management products that do not meet the requirements of the quality management system. Effective solution to avoid such problems and reduce financial costs and ensures a good reputation among consumers about products and consequently increases the competitiveness of enterprises. Therefore, this issue is always at the center of scientific experiments that address different categories of scientists.Документ Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції(2015) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло ВолодимировичДослідження діяльності підприємства хлібопекарської галузі в Україні показали, що основними напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення її складових. Виходячи з основних проблем в напрямку підвищення ефективності функціонування системи управління якістю хлібопекарської продукції, напрямки для її удосконалення проаналізовано нижче. Investigation of the enterprise bakery industry in Ukraine showed that the main directions of improving the system of quality control is to improve its components. Based on the major problems towards improving the functioning of the quality management system baking products, directions for its improvement are analyzed below.