Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Теорія обмежень систем як ефективний спосіб управління(2016) Комова, Катерина Олександрівна; Григорців, Михайло ВолодимировичВ умовах нестабільності соціально-економічних процесів підприємства змушені долати безліч так званих «дилем»: між вартістю та витратами або між термінами та якістю. Одним із ефективних інструментів прийняття управлінських рішень та вирішення протиріч є Теорія обмежень систем (Theory of Constraints - ТОС), розроблена у 1970-х рр. ізраїльським фізиком Еліяху М. Голдраттом. In an unstable socio-economic processes of the enterprise have to overcome a lot of so-called "dilemmas": between value and cost or between the terms and quality. One of the effective tools for decision-making and resolution of conflicts is the theory of constraints (Theory of Constraints - TOC), developed in the 1970s. Israeli physicist Eliyahu Goldratt AM.Документ Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці працівників на підприємствах хлібопекарської галузі(2016) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло ВолодимировичОдним із ключових факторів є якість праці працівників, що включає такі складові впливу на якість продукції: рівень кваліфікації кадрів, наявність досвіду роботи та високих кваліфікаційних навичок, дотримання трудової та технологічної дисципліни, а також загальне відношення до праці та культури виробництва. На підприємствах хлібопекарської галузі тенденція зміни впливу цього фактора має негативну тенденцію за останні роки, а число дефектів з цієї причини підвищується з 28,8% до 36,8%. Дослідження складу та кваліфікації робочого персоналу показали, що на підприємствах галузі домінують працівники, які мають середню спеціальну освіту та стаж більше 15-20 років, а більше число дефектів і браку в рамках даного фактора, пов’язано з недостатнім контролем технологічного процесу виробництва. Збільшення подібних дефектів свідчить про зменшення рівня контролю процесу виробництва, що в кінцевому результаті впливає на якість готової продукції. One key factor is the quality of employees that includes such components influence the quality of products, the level of skills, experience and availability of high qualification skills, respect for labor and technological discipline and overall attitude to work and cultural production. The enterprises of the baking industry trend in the impact factor of a negative trend in recent years, and the number of defects that reason increased from 28.8% to 36.8%. Research and training of the working staff showed that the business sector is dominated by workers with secondary special education and experience of more than 15-20 years, and greater number of defects and marriage under this factor, due to insufficient control of production process. The increase in these defects indicates a decrease in the level of control the production process, which ultimately affects the quality of the finished product.Документ Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції(2015) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло ВолодимировичДослідження діяльності підприємства хлібопекарської галузі в Україні показали, що основними напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення її складових. Виходячи з основних проблем в напрямку підвищення ефективності функціонування системи управління якістю хлібопекарської продукції, напрямки для її удосконалення проаналізовано нижче. Investigation of the enterprise bakery industry in Ukraine showed that the main directions of improving the system of quality control is to improve its components. Based on the major problems towards improving the functioning of the quality management system baking products, directions for its improvement are analyzed below.