Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології холодних соусів на фруктових відварах
    (2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Дериш, Андрій Дмитрович; Лабенська, Наталія Вікторівна
    Встановлено, що фруктові відвари є перспективними для технології ресторанного господарства, які за рахунок збільшення антиоксидантних властивостей, здатні уповільнювати негативні процеси в організмі людини та покращувати органолептичні показники готової продукції. It has been established that fruit decoctions are promising for the technology of the restaurant industry, which, due to the increase in antioxidant properties, are able to slow down negative processes in the human body and improve the organoleptic indicators of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення енергії відновлення настоїв спиртових рослинної сировини
    (2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Грушевська, Ірина Олегівна; Дериш, Андрій Дмитрович
    Наведено результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The results of experimental studies of the antioxidant activity of water-alcohol infusions are presented.