Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Експериментальна установка для дослідження вакуум-випарного охолодження хлібобулочних виробів після випікання(2020) Козак, Олександр Сергійович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичПерспективним способом охолодження виробів вважається вакуум-випарне охолодження, оскільки до його переваг відносять швидкість процесу охолодження, компактність обладнання та позитивний вплив на якісні показники продукції. Проте як свідчать літературні дослідження даний спосіб охолодження мало досліджений. З метою дослідження основних параметрів вакуум-випарного охолодження хлібобулочних виробів розроблена експериментальна установка.Документ Дослідження вакуумного охолодження хліба(2019) Червоний, Валентин; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичПроведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.Документ Особливості охолодження хліба після випікання(2019) Сташенко, Микола; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичВиконано дослідження процесу охолодження хліба на кулерах та зроблено аналіз ефективності їх використання. В результаті проведених досліджень встановлено закономірності зміни температури та маси хліба, та його якості під час охолодження.Документ Використання пакету SCRIBUS для підготовки фахівців видавничо-поліграфічної справи(2023) Десик, Микола Григорович; Марцинкевич, Леся ВалентинівнаОб’єктом дослідження є визначення доцільності використання в навчальному процесі ЗВО вільного пакету Scribus в порівнянні з платними пакетами, наприклад, Adobe inDesign, при підготовці фахівців видавничо-поліграфічної галузі.Документ Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці(2021) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Козак, Олександр СергійовичУ статті наведено результати дослідження вакуумно-випарного способу охолодження батону із пшеничного борошна вищого гатунку масою 0,5 кг. Визначено режимні параметри процесу вакуумного охолодження батонів.Документ Вплив вакуумного способу охолодження на якісні показники батону(2021) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичВикористання вакуумного охолодження хліба - вирішення проблем часу охолодження, зменшення енергоспоживання та виробничих площ, необхідних для охолодження готової продукції, дає можливість автоматизувати процес охолодження, а в деяких аспектах, і поліпшення якості готової продукції.Документ Особливості використання відкритого програмного забезпечення в навчальному процесі при підготовці фахівців видавничо-поліграфічної справи(2024) Бабенко, Євгенія Юріївна; Десик, Микола Григорович; Степанець, ВалентинаЧастиною підготовки фахівців видавничо-поліграфічної справи є використання низки спеціалізованих програмних пакетів призначених для обробки текстової, графічної інформації та верстки сторінок. Для сучасного змішаного формату навчання одним з рішень організації освітньої діяльності є використання відкритого програмного забезпечення в навчальному процесі, яке сприятиме доступності знань для здобувачів.Документ Інформаційні технології проектування процесів виготовлення деталей з врахуванням особливостей їх зношування(2023) Муравйова, Юлія Віталіївна; Бойко, Юрій Іванович; Десик, Микола ГригоровичРобота присвячена дослідженню використання інформаційних комп’ютерних технологій проектування для виготовлення деталей, в тому числі в умовах дрібносерійного виробництва, які працюють в несприятливих експлуатаційних умовах.Документ Організація виробництва стерилізаційної апаратури на машинобудівному підприємстві малої потужності(2024) Сушко, Володимир Костянтинович; Десик, Микола Григорович; Губеня, Олексій ОлександровичРозглянуті особливості організації роботи підприємств малої та середньої потужності із виробництва обладнання для фармацевтичної галузі та медицини.Документ Визначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодження(2023) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичРозроблена експериментальна установка та методика для визначення газової проникності скоринки батону, визначено питому пропускну здатність скоринки батону в різних зонах поверхні, що дозволило визначити та випробувати режим вакуумного охолодження батону без його руйнування.