Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу дихання зерна сої під час солодування
    (2004) Арсенюк, Ірина Сергіївна; Тарасенко, Андрій Вікторович; Коцюба, Валентина Федорівна; Олексейчук, Олексій Вікторович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Хіврич, Борис Іванович
    При солодуванні зерна відповідно до інтенсивності дихання подається необхідна кількість холодного повітря, що дає змогу підтримувати кисневий і температурний баланс. Соя — нетрадиційна сировина для виробництва солоду. За хімічним складом вона істотно відрізняється від злакових і бобових культур за співвідношенням білків, жирів і вуглеводів. In soloduvanni grain according to the intensity of breathing submitted the required number of cold air, allowing oxygen and maintain temperature balance. Soya - alternative raw materials for the production of malt. The chemical composition is significantly different from cereal and legume crops in the ratio of proteins, fats and carbohydrates.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення процесу висушування комбінованої закваски
    (2002) Данилевська, Ліза Bасилівна; Антонюк, Tетяна Андріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван Федорович
    Комбінована закваска використовується як збудник спиртового і молочнокислого бродіння при виробництві квасу та інших ферментованих напоїв. Combined yeast is used as the agent of alcoholic and lactic fermentation in the production of kvass and other fermented beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Нові енергозберігаючі технології у виноробстві
    (2006) Бабич, Ірина Михайлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна Яківна