Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинних шротів у виробництві затяжного печива спеціального призначення
    (2016) Попова, Дар`я Олександрівна; Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Розглянуто можливість збагачення затяжного печива рослинним шротами, що містять білок та клітковину. Досліджено вплив нової сировини на структурно-механічні властивості емульсії та затяжного тіста. Використання шротів дозволяє отримати печиво функціонального призначення, збагачене білками і харчовими волокнами грибів, льону, рапсу, розторопші. The possibility of a protracted cookies enrichment plant meal containing protein and fiber. The influence of new materials for structural and mechanical properties of the emulsion and protracted test. Use meal provides a cookie functionality, enriched with proteins and dietary fiber mushrooms, flax, rape, thistle.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу гарбузового пюре та шроту з насіння гарбуза на якість затяжного печива
    (2015) Петренко, Микола Миколайович; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    В роботі описані результати дослідження по розробці затяжного печива спеціального призначення на основі гарбузового пюре і шроту гарбуза. Увага присвячена впливу нових видів сировини на якість печива, емульсії і тіста, зокрема на стан клейковинного комплексу затяжного тіста. This paper describes the results of a study on the development of special purpose protracted cookies from pumpkin puree and pumpkin cake. Attention is devoted to the impact of new raw materials for quality biscuit, dough and emulsions, including the state of fibrinous complex protracted test.