Тези доповідей

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу мальтитола, ізомальтитола, еритритола на консистенцію тіста для пряників
    (2018) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Донець, Анна Сергіївна; Сулима, Валентина Сергіївна; Дорошенко, Тетяна Василівна
    Встановлено, що пряничне тісто на мальтитолі за консистенцією наближається до тіста на цукрі білому. Тісто на еритритолі на початку замішування мало дрібнокрупінчасту консистенцію, при подальшому замішуванні набувало консистенції подібної тісту на цукрі. Тісто на ізомальтитолі має щільнішу консистенцію за тісто на цукрі білому. It has been established that gingerbread dough based on maltitol is similar in consistency to dough based on white sugar. The dough on erythritol at the beginning of mixing had a fine-grained consistency, with further mixing it acquired the consistency of a dough on sugar. The dough on isomaltitol has a denser consistency than the dough on white sugar.
  • Ескіз
    Документ
    Можливості застосування цукрозамінників в технології вівсяного печива
    (2023) Чаркіна, Дар’я Сергіївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    В печиві на ізомальтитолі та ізомальтитолі і еритритолі спостерігається рівномірна пористість. У разі сумісного застосування еритритолу та ізомальтитолу печиво має більш солодкий смак. Uniform porosity is observed in cookies based on isomaltitol and isomaltitol and erythritol. In the case of combined use of erythritol and isomaltitol, cookies have a sweeter taste.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення можливості застосування еритритолу в технології желейно-ягідного мармеладу
    (2023) Гудзенко, Анастасія Станіславівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Визначено, що через 2 дні зберігання еритритол кристалізується на поверхні мармеладу. Для запобігання цього застосовано фруктозу. Використання вишневого пюре сприяє покращенню нутрієнтного складу мармеладу. It was determined that after 2 days of storage, erythritol crystallizes on the surface of the marmalade. Fructose is used to prevent this. The use of cherry puree improves the nutritional composition of marmalade.