Тези доповідей
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7497
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою(2017) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичДля виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача життєдіяльність дріжджів. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the life of yeast.Документ Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста(2016) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробів(2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичВикористання білкової сировини в технології виготовлення хлібобулочних виробів. Using the protein material in manufacturing technology bakery products.Документ Покращення якості пшеничного хліба збагаченого висівками(2015) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнами(2014) Лець, Наталія Олексіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення.Документ Розширення асортименту аглютенових хлібобулочних виробів в дієтотерапії(2017) Медвідь, Ірина Миколаївна; Федоренко, Юлія Олександрівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозглянуто особливості формування харчового раціону людей, хворих на целіакію. Проведено аналіз проявів захворювання на глютенову ентеропатію та визначено можливість його лікування за допомогою безглютенової дієти. Обгрунтовано доцільність використання безглютенових від природи злаків при розробленні рецептур хлібобулочних виробів для хворих на целіакію. The features of formation of the diet of people with celiac disease are considered in the article. The analysis of the manifestations of celiac disease enteropathy and the possibility of its treatment with a gluten-free diet is conducted. The expediency of use of gluten-free cereals from nature when developing formulations of bakery products for patients with celiac disease is grounded.Документ Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробів(2014) Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор ФедоровичРозроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.Документ "Космол" - джерело збагачування хліба біологічно активними речовинами(1993) Доценко, Віктор Федорович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Григоров, Юрій Григорович; Поворознюк, Владислав Володимирович; Семесько, Таїсія МефодіївнаНаведено переваги використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності у порівнянні з сухим молоком. The advantages of the use of dry milk product "Сosmol" in the production of bakery products increased food and biological value compared with powdered milk.